Βοήθεια στις Οικογένειες και φίλους για να τιμήσουν τα αγαπημένα τους Πρόσωπα
Θλίψη και απώλεια

Θλίψη και απώλεια

Η θλίψη είναι μια φυσιολογική αντίδραση στην απώλεια. Μπορεί να είναι επώδυνη, χρονοβόρα και κουραστική και οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτό με διάφορους τρόπους. Σοκ, ο θυμός, η δυσπιστία, η ενοχή, λύπη, μούδιασμα και η μοναξιά είναι μερικά συναισθήματα που οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μαγικό ραβδί για να πάρει τον πόνο. Η θλίψη είναι κάτι που πρέπει να εργαστούν μέσω. Δεν υπάρχει καθορισμένος χρόνος για να πούμε πότε θα αισθανθείτε καλύτερα. Μερικές φορές μπορείτε να διαπιστώσετε ότι έχετε λάβει δύο βήματα προς τα εμπρός και στη συνέχεια τρία βήματα προς τα πίσω.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, αλλά είναι ένα αναπόφευκτο μέρος του πένθους, οπότε μην φοβάστε να κλαίει ή να δείχνουν συναίσθημα. Δάκρυα ανακουφίσει συναισθηματικό στρες και δεν υπάρχει τίποτα για να ντρεπόμαστε.

Πολλοί άνθρωποι έχουν φορές όταν αισθάνονται θυμωμένοι. Μπορεί συχνά να βοηθήσει να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με ένα συμπονετικό ακροατή, πράγματι, πολύ επούλωση μπορεί να έρθει από το να μιλάμε.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αποσυρθεί από την κοινωνική επαφή, αίσθημα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον έξω κόσμο. Μπορεί να αισθανθείτε σαν αυτό, αλλά πένθος είναι αρκετά δύσκολο, χωρίς να χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας χρόνο για να θρηνήσει και να προσαρμοστεί στο νέο σας κατάσταση. Πάντοτε να παίρνετε το χρόνο πριν προβεί σε σημαντικές αποφάσεις όπως η μετακόμιση.

Θλίψη και πένθος είναι εκεί για έναν λόγο? είναι η αρχή της επούλωσης δρόμο που όλοι πρέπει να ταξιδέψουν. Δεν είναι γραφτό να ζήσουν με διαρκή θλίψη? θα εξυπηρετήσει το σκοπό του και στη συνέχεια να προχωρήσουμε απαλά, αφήνοντας σας με τα πράγματα που έχουν σημασία, τις σκέψεις και τις αναμνήσεις από αυτό που αγαπάτε.

Add Comment